Siirry pääsisältöön

This is it: Intrepid Ibex!

Tuli aika jolloin päätin jättää hyvästit rakkaalle Hardy Heronille...Haikeaa mutta ilmeisesti tarpeellista. Kaikki mulle tärkeet jutut on asennettu nyt noin about. Asennus itsessään vei sen 25min, ja päivitysten lataus&asennus toisen 25min...Otin asennuksesta muutamia kuvia.


Menossa on osiointi

Elikkä osiointiin ois ollu tarjolla ohjattua osiointia. No meikä ohjaili käsin pikku pakosta, mut päräyttävän näkönenhän tuo on. Toisessa kuvassa on se manuaalisesti ohjattu osiointi.

Jeeps. Ei ollu iso homma kyseinen asennus, odottelussa meni paljon kauemmin kuin ihmetellessä.
Noh sitten alkoi se armoton räätälöinti mieleisekseni näköiseksi että sitä kehtaa käyttää. Totuttuun tapaan laitoin kaikki efektit ja plaaplaat, uusi lieriötoiminto tuli nyt kuvioihin mukaan. Mac4lin oli pakko laittaa, ei ilman sitä pärjää. Want to see my linux? Here it is!!


Työpöytä ja loota vähän kauempaa



The very bottom and very top of

Skypen kanssa meillä on erimielisyyksiä, mutta toivotaan että ne saadaan ratkaistua. Eiköhän tästä Ibexistä kalun vielä saa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ProjectROME - Adobe AIR sovellus

Tästä jo Twitterissä visersinkin. Kaikenkansan julkaisuohjelma Adobelta. Kaikki tiet vievät "Roomaan". Härvelistä on tarjolla jopa selaimen päällä toimiva versio, joten ei muuta kun päällistelemään. Taas syödään mediatuotannon työläisiltä leipä, mut hyvä kehityssuunta silti. Rome toimii siis Adobe AIR:in päällä, joten mikäli tämä "konsepti" ei sovi pirtaasi, voit helposti sanoa hyvästit koko aiheelle. AIR:in ansiosta ohjelma toimii myös Ubuntussa. Omissa testeissäni tosin Windowsille tarkoitettu .air -file asentui, mutta kirjoittaminen ei onnistunut. Jos painoi S-kirjainta, niin Rome kuvitteli että painettiin CTRL+S eli Save. Macille tarkoitettu .air -paketti asentui ongelmitta ja myös tuo kirjoittamisen estänyt bugi häipyi. Lisätietoja >> Terry White esittelee perustoimia >>

Option Globetrotter 3G

Option Icon 225 3G USB -tikku (johan on tuotteella nimeä) on siinä mielessä kenkku vempele, että siinä on samassa myös USB-muisti, jonne on työnnetty laitteen ajurit Windowsille ja ilmeisesti myös Mäkille (?). Mutta ei luonnollisestikaan Linuxille. No Linux harvemmin ajureita kaipaakaan. Ongelma tulee eteen siinä, kun lyö tikun Ubuntukoneeseen kiinni. Laite tunnistaa Optionin USB-muistina, eikä suinkaan HSDPA-verkkosovittimena niinkuin pitäisi. Pitää siis saada Ubuntu ymmärtämään, että laite on verkkosovitin eikä muistitikku. Tässä yksi konsti. Asennetaan Rezero ohjelma (muitakin vastaavia on). Lisätään nämä kaksi osoitetta ohjelmalähdelistaan. Järjestelmä -> Ylläpito -> Ohjelmalähteet -> Välilehti -> Kolmas osapuoli -> Paina "Lisää". deb http://ppa.launchpad.net/martijn/ppa/ubuntu intrepid main deb-src http://ppa.launchpad.net/martijn/ppa/ubuntu intrepid main Lisää molemmat yllä näytetyt rivit tällä tavalla. Hypähtele päätteeseen ja laukaise Rez

Ubuntu 10.04 PowerBook G4:ssä

Kaikenlaiseen sitä pitääkin ryhtyä. Vanha Apple Macintosh PowerBook G4 (550mhz) pääsi piinapenkkiin. Ubuntu tarjoaa PPC koneisiin LiveCD asennuspaketin , joka ihmetyksekseni jopa suostui boottaamaan Mäkissä. Työpöytäefektit ei wörki, mut muuten laite toimii huomattavasti jouheemmin ku OS X 10.4.11, joka laitteessa oli aikaisemmin.