Siirry pääsisältöön

Tilaa podcastit Rytmilaatikkoon

Linuxin mukana tuleva Rytmilaatikko (Rhythmbox) on oivallinen musiikkisoitin esimerkiksi MP3 tiedostoja varten. Käyttöliittymä muistuttaa visuaalisesti Applen iTunes ohjelmaa.

MP3 toiston lisäksi Rytmilaatikko toimii podcast-lataajana ja lataa automaattisesti uusimmat jaksot netin läpi. Pysyt siis helposti ajantasalla tilaamistasi podcasteista.

Kannattaa muistaa kun mietit äänilehtien tai ohjelmajaksojen säännöllistä kuuntelua.

Linux ja iPod

Tiedostot on helppo siirtää myös esimerkiksi iPod soittimeen. Rytmilaatikko tunnistaa koneeseen kytkemäsi iPodin automaattisesti ja voit vain raahata halutut tiedostot musiikkikirjastosta suoraan iPodiin. Tiedostot siirtyvät nopeasti ja soivat iloisesti iPodissa, missä ikinä liikutkin.

Huomionarvoista on, että saat raahattua iPodissa olevat kappaleet suoraan Rytmilaatikon näkymästä vaikka kaverisi muistitikkuun. Toiminto joka esim. Windows ympyröissä ja iTunes ohjelmalla ei kokemustemme mukaan onnistu.

Kommentit

  1. Olen tehnyt täsmälleen niin kuin ohjeessa sanottiin. Ekalla kerralla minua onnisti, mutta poistin kaikki biisit ipodistani ja nyt en saa millään ladattua uusia tuon rytmilaatikon kautta.. Mikä voi olla vialla?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ProjectROME - Adobe AIR sovellus

Tästä jo Twitterissä visersinkin. Kaikenkansan julkaisuohjelma Adobelta. Kaikki tiet vievät "Roomaan". Härvelistä on tarjolla jopa selaimen päällä toimiva versio, joten ei muuta kun päällistelemään. Taas syödään mediatuotannon työläisiltä leipä, mut hyvä kehityssuunta silti. Rome toimii siis Adobe AIR:in päällä, joten mikäli tämä "konsepti" ei sovi pirtaasi, voit helposti sanoa hyvästit koko aiheelle. AIR:in ansiosta ohjelma toimii myös Ubuntussa. Omissa testeissäni tosin Windowsille tarkoitettu .air -file asentui, mutta kirjoittaminen ei onnistunut. Jos painoi S-kirjainta, niin Rome kuvitteli että painettiin CTRL+S eli Save. Macille tarkoitettu .air -paketti asentui ongelmitta ja myös tuo kirjoittamisen estänyt bugi häipyi. Lisätietoja >> Terry White esittelee perustoimia >>

Iconeja Dockiin

Jos käytät Cairo Dockia tai AWN Dockia saatat arvostaa tuhdisti seuraavaa ikonikirjastoa. Löydät kyseiseltä saitilta PNG-formaatissa olevia läpinäkyvällä taustalla olevia kuvakkeita moniin eri sovelluksiin ja käyttötarkoituksiin. Customoi, varioi, tuunaa. With Linux - you can! IconArchive

Ubuntu 10.04 PowerBook G4:ssä

Kaikenlaiseen sitä pitääkin ryhtyä. Vanha Apple Macintosh PowerBook G4 (550mhz) pääsi piinapenkkiin. Ubuntu tarjoaa PPC koneisiin LiveCD asennuspaketin , joka ihmetyksekseni jopa suostui boottaamaan Mäkissä. Työpöytäefektit ei wörki, mut muuten laite toimii huomattavasti jouheemmin ku OS X 10.4.11, joka laitteessa oli aikaisemmin.